За специалисти

Защо нашата организация има нужда от вас?

В България има прекрасни специалисти в сферата на психологията, логопедията, сурдопедагогиката, които са съжаление използват остаряли практики при работата с хора с увреждания. Вашият опит и умения са важна част от реализирането на методика за дефиниране на уменията и създаването на правилна оценка и квалификация на уменията и мотивациите на хората с увреждания. Тяхната професионална реализация зависи до голяма степен от вашата експертиза и умението да съберете необходимата информация.

Какви са процесите във фондацията?

Във Фондация "Мостове на Доверието" сме дефинирали определена методология на работа. Това включва използването на онлайн инструменти - Календар, имейл, виртуални срещи, въпросници, чиято цел е събирането и подреждането на информация за създаването на електронни досиета за хората с увреждания.

Какви са ползите да работите като част от екипа на фондацията?

Получаване на честно и справедливо почасово заплащане чрез граждански договор. Натрупване на знания и опит за работа с хора с увреждания. Достъп до база данни и иновативни методи за интеграцията на хора с увреждания. Възможност да бъдете част от промяната на общественото мнение и средата на живот на над 500 000 българи с различни увреждания. Възможност за гъвкаво работно време според вашия график и ангажираност.

Какви са отговорностите бъдейки част от екипа на фондацията?

Спазването на строга конфиденциалност при събирането на информация, използването на медицинско доказани и потвърдени практики.

Следването на процесите и методологията определени от фондацията.

Предаването на събраната информация по ясен и структуриран метод определен от фондацията.

Отнасяйки се с уважение и отговорност към поетите ангажименти и добръсъвестно използване на споделената информация.

Какво трябва да знаем при започване на работа с фондацията?

Предлагаме детайлно да се запознаете с нашите описани процеси и очаквания в следния файл:

Стани част!

Можете да станете част от нашата общност като попълните формата по-долу, ще се свържем с вас възможно най-скоро!

Last updated