Екип

Ние сме група от хора, които са обединени в името на това да помогнат на други в нужда. Ние вярваме, че всеки заслужава шанс, да си намери работа, да живее достоен живот, да научи нови умения използвайки най-новите технологии.

В нашата фондация Мостове на Доверието имаме хора с различни професии, умения и знания. Имаме хора с различни типове увреждане, които ни помагат да следваме целите си. Тяхната енергия, знания и сила са вдъхновяващи, даващи ни сили да продължим напред с нашата мисия.

Управителен съвет

Кръстьо Георгиев - семеен с две прекрасни деца. Харесва разходките сред природата и времето прекарано с приятели Технологичен ентусиаст с позитивен начин на мислене и радетел за правата на хората с увреждания и хората в неравностойно положение.

Владислав Михов - роден с рядко генетично заболяване, но болестта не го спира да правя това което иска. ИТ специалист на свободна практика, работи в сферата на изкуствения интелект, интернет на нещата и блокчейн. Изучава в Нов Български Университет комбинирани бакалаври Информатика и Управление на бизнеса и предприемачество, част от студентския съвет на НБУ. Доброволства в обществено полезни инициативи и развива онлайн общности. Обича да чете книги и да се запознава с нови хора.

Консултанти

Николай Петров е изучавал управление и бизнес като студент, след което заминава за Съединените Щати. След няколко години добива опит и взима решение да се върне в България и приложи научението. Личния и професионалния му опит е в частния и корпоративния бизнес. Професията му е свързана с консултации и продажби на различни ИТ услуги и продукти. През целия си живот се е стремял да изпълнява дейности подобряващи условията за по-добър живот на хората.

Ивайло Митев - завършил СУ "Свети Климент Охридски" със специалност право. Професионалният му опит до момента е в сферата на търговското и данъчното право. Футболен ентусиаст и запален любител на тема история. Силно подкрепящ свободно мислещи хора, търсещи пътя към по-добро бъдеще за всички.

Галин Димитров - каза "Мостовете на Доверието ми дава възможност да използвам дългогодишния си опит в сферата на информационните технологии, социалните дейности и предприемачеството с хора, които желаят да се развиват, да реализират възможностите си. Не съм срещал за сега в друг проект толкова много човещина."

Стефан Виет - Изучавам магистърска степен "Дигитален маркетинг". Човек, който се бори за достоен живот на хората с увреждания. Обичам предизвикателства и да опитвам нови неща.

Специалисти

Психолози

Волена Кънева - 24 години, Бакалавър по Когнитивна наука и Психология. Обичам да пътувам и да срещам различни гледни точки и предизвикателства. Вярвам, че на всяко ново място намирам и по нещo ново за самата мен. Имам много силна връзка с природата и се определям като творческа и креативна личност. Все още откривам себе си, но вярвам, че всички сме тук с определена цел, като моята основна мисия е да помагам на хората да откриват красота, смисъл, любов и вдъхновение в малките неща и понякога в привидно сивото ежедневие.

Координатори

Васил Стоянов казва "ЗА мен фондация Мостове на доверието е организацията, която би спомогнала за интеграцията на хората с увреждания към света на останалите. Аз вярвам, че този проект, ще разчипи, стереотипите за хората с увреждания, че това са хора, които чакат само на подаяние и издръжка на държавата. Вярвам, че бизнеса все повече и, повече, ще отвори вратите си под формата на работни места за хората в неравностойно положение."

Иван Михайлов от град Варна. Завършил съм магистратура в Икономически университет - Варна, специалност „Информатика” през 2009 година, където основна страст ми стана математиката. През 1997 година, в следствие на инсулт, получавам ТЕЛК (първа група). От тогава диагнозата ми става мой стимул да се боря за пълноценен живот, изпълнен с активни дейности и стремеж към себеразвитие. Моите интереси в арт сферата, а именно - да изработвам ‘по нещичко за всеки’ от естествени материали. Обичам да пътувам и да намирам чудати материали за бъдещите си проекти.

Last updated